Konferens – Inte bara snack

26/9 08:3017:00

Välkommen på konferensen ”Inte bara snack” i Tällberg den 26 september.

Den 26 september bjuder Region Dalarna, Högskolan Dalarna, Länsstyrelsen Dalarnas län, och Landstinget Dalarna, in till konferensen ”Inte bara snack”. På programmet står bland annat workshops, paneldiskussion och föreläsningar, om innovation, ungas entreprenörskap, inkludering, och jämställdhet. En av talarna är freds- och utvecklingsforskare  forskaren Hans Abrahamsson som pratar om förutsättningar för regional utveckling i Dalarna.

Konferensen riktar sig till representanter inom näringslivet, och politiken, chefer och tjänstemän från Region Dalarna, Landstinget Dalarna, Länsstyrelsen i Dalarna och Högskolan Dalarna, Ungdoms- och integrationsstrateger, utbildning och branschorganisationer, med flera.

Information om konferensen Inte bara snack

Inbjudan till konferensen Inte bara snack

Datum:
Tid: