Är du intresserad av hållbar utveckling? Jobbar du med miljö- och energifrågor som egenföretagare, i offentlig verksamhet eller som förtroendevald politiker? Då är Energi- och klimatseminarium en viktig inspiratör och mötesplats för dig.

Årets energi- och klimatseminarium utgår från framtidsstudien Fyra framtider, framtagen av Energimyndigheten. Vi får lära oss om, uppleva och diskutera fyra möjliga framtidsutvecklingar, som vi sedan inleder ett spännande samtal kring. Vart är vi på väg och vilka blir konsekvenserna? Hur vill vi leva i Dalarna 2050?

Fyra framtider är startpunkt för en modern energidialog med helhetsgrepp, samhällsperspektiv och som visar vikten av att hamna rätt i omställningen till ett hållbart energisystem.

Länsstyrelsens länsråd Camilla Fagerberg och Region Dalarnas ordförande Abbe Ronsten inleder samt summerar dagens samtal.
Ta del av programmet och mer information om Energi- och klimatseminarium 2017.

Tid: Tisdag den 16 maj, kl. 09-00-16.00.
Plats: Klockargården, Tällberg.
Anmäl dig till Energi- och klimatseminarium.

Dalarnas energi- och klimatseminarium arrangeras årligen av Energiintelligent Dalarna, som är en samverkan mellan aktörer som vill verka för regional och hållbar utveckling i Dalarna.

Frågor besvaras av:
Anna Lindström, Region Dalarna