Den 11-13 november går Miljötinget av stapeln på Folkets Park Orrskogen i Malung. Under tre dagar möts 200 unga från Gävleborg och Dalarna för att lära sig mer om och diskutera hållbar utveckling.

Miljötinget är Nordens största miljökonferens för unga, av unga, med unga som årligen arrangeras av Region Dalarna och Region Gävleborg tillsammans med en värdkommun. Miljötinget finns till för att öka intresset, kunskapen och engagemanget för hållbar utveckling bland unga.

Årets konferens gästas av Beatrice Rindevall, redaktör på Supermiljöbloggen, Regeringens Agenda 2030-delegation och Johanna Stål, chefredaktör på Camino. Miljötinget gästas också av Ison & Fille och Carl Stanley.

Välkommen på pressträff den 11 oktober 12.30 där det finns möjlighet att prata med deltagare, volontärer och projektledning.

Program för Miljötinget 2016

Vad: Miljötinget, Nordens största miljökonferens för unga, av unga, med unga.
När: 11-13 november
Vart: Folkets Park Orrskogen
Arrangörer: Region Gävleborg och Region Dalarna tillsammans med värdkommunen Malung-Sälen
Kontakt: Micaela Nordin, projektledare 073 077 75 72.