1:a linjens chef till mottagningsteamet Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vid vuxenpsykiatrin i Mora finns ett komplett utbud inom specialistpsykiatrisk vård och behandling i öppenvård för vuxna. Slutenvård finns i Falun och i Säter. I Mora är enheterna organiserade i fem team: läkarteam, mobilt team, mottagningsteam, utrednings- och behandlingsteam samt ett administrativt team. Inom basenheten finns dessutom mottagningsteam i Rättvik och Malung som är bemannade upp till sjuksköterskenivå. Våra mottagningar är öppna vardagar 8-17 med möjlighet till flextid och friskvårdsförmåner. Vuxenpsykiatrin i norra och västra Dalarna söker vi nu en enhetschef för mottagningsteamet i Mora.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift som enhetschef består av att leda och fördela arbetet för de drygt 15 medarbetarna i mottagningsteamet. Du har därtill förutom sedvanligt personalansvar även budgetansvar för verksamheten samt ansvar för arbetsmiljö, kvalitetssäkring och verksamhetsutveckling. I ditt arbete har du stöd av administrativ personal på enheterna samt HR- och ekonomistöd på central nivå. Din närmaste chef är verksamhetschefen. Denna tjänst innebär tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som chef.

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat medicinsk högskoleexamen, det är meriterande om du har ledarskaps- och/eller chefserfarenhet med förmåga att engagera dina medarbetare. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamhet. Du har förmåga att ta initiativ, ser till helhet och kvalitet samt tar ansvar för att arbeta mot uppsatta mål. Ditt ledarskap är kommunikativt, respektfullt och närvarande i verksamheten. Du arbetar med att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna och har ett tydligt ledarskap, strategisk förmåga och god social kompetens. Vi ser gärna att du har intresse för digitala vårdmiljöer och att driva utvecklingsfrågor. Region Dalarnas chefsutbildning är obligatorisk och planeras tillsammans med verksamhetschefen. Intervjuer kan komma att äga rum löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.