Anestesisjuksköterska till Centraloperation Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Mora är staden med närhet till natur och fjäll som inbjuder till utevistelse och en aktiv fritid året runt. Mora lasarett utgör ett av Region Dalarnas två akutsjukhus. I upptagningsområdet bor ca 80 000 invånare men friluftsanläggningar i Sälen och Idre samt stora idrottsevenemang både sommar och vinter ger stora turistströmmar. På Mora Lasarett finns det lilla sjukhusets trivsel samtidigt som lasarettet utgör ett traumasjukhus. Operation Anestesi IVA kliniken består av Intensivvårdsavdelningen (IVA), Centraloperation (C-op), Dagkirurgen (DKM) och Sterilteknik. På IVA omhändertas ca 1500 patienter per år, varav ca 500 utgör IVA-patienter. På C-op och DKM utförs totalt ca 4500-5000 operationer per år, främst kirurgi och ortopedi men även en del urologi och gynekologi. Sterilteknik hanterar gods från operationsavdelningar, vårdavdelningar och mottagningar på sjukhuset samt från alla vårdcentraler i Region Dalarna. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker samt bistår även med externa uppdrag på sjukhuset som sövning/sedering på mottagningar, larmteam samt högre kompetens vid sekundärtransport till annat sjukhus.

Arbetsuppgifter

Centraloperation Mora tillhör Operation Anestesi och IVA kliniken på Mora lasarett. Vi har 5 operationssalar där vi opererar akuta och elektiva patienter, till stor del slutenvårdspatienter, inom kirurgi, urologi och ortopedi. Vi har också en uppvakningsavdelning med 7 platser som är öppen dagtid/kvällstid måndag-fredag. Som anestesisjuksköterska arbetar du även på externa enheter när dessa har behov av anestesiologisk hjälp samt ingår i sjukhusets larmkedja och åker även på ambulanstransporter med patienter, som kräver annan vårdnivå, till annat sjukhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård gärna med tidigare erfarenhet av operationssjukvård. Du har lätt att uttrycka dig i svenskt tal och skrift, bra simultankapacitet och förmåga att hålla många bollar i luften. Vi ser också att du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Vi söker dig som är engagerad och bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.