Barnmorska till Projektet Din Barnmorska

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Arbetsuppgifter

Då Projektet Din Barnmorska är i behov av en kollega under hösten söker vi dig som är barnmorska och vill följa gravida och deras familjer under graviditet, förlossning och eftervård. Anställningen är en projektanställning under en begränsad tid med tillträde efter överenskommelse men allra senast 24-09-01 och avslutas 24-12-31. Du vill arbeta evidensbaserat med kontinuitet och trygghet som grund och tycker om att arbeta i team. Projektet riktar sig till kvinnor med förlossningsrädsla och har pågått sedan hösten 2022. Arbetet innebär tjänstgöring inom mödravård och förlossning med tillhörande beredskapstid. Det innebär schematjänstgöring både dag, kväll och natt.

Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du inte väntar till sista ansökningsdag. Har du frågor eller fundering eller frågor angående vad arbetet innebär och hur det går till, tveka inte att höra av dig till barnmorska och projektledare: Klockar Linda Nääs, linda.naas@regiondalarna.se

Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från både mödravård och förlossning, men det är inget krav. Stor vikt läggs på personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.