Distr läkare - mottagning Sunnansjö

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vår vårdcentral har för närvarande cirka 3380 listade patienter och bemannas av kompetent personal inom olika yrkeskategorier. Här arbetar specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor med mottagningar för blodtryck, diabetes, astma/KOL och demens, samt andra specialiserade yrkesgrupper. Vi erbjuder även barnhälsovård och har nära samarbete med VC Ludvika - Grängesberg.

Arbetsuppgifter

Välkommen till Sunnansjö, en plats omgiven av den vackra naturen i sydvästra Dalarna. Endast två timmars restid från Stockholm finner du vår välfungerande vårdcentral, som ligger cirka 2 mil utanför Ludvika tätort. Här erbjuds en rik flora av naturliv med sjöar och fantastiska möjligheter till friluftsliv, inklusive fiske, skidåkning och golf. Utforska våra möjligheter på;

www.ludvika.se

www.safsen.se

På Ludvika lasarett, endast en kort resa bort, finns en Närakut öppen dygnet runt samt en medicin/geriatrikavdelning med 30 platser och medicinmottagning. Specialiserade kliniker som ögonmottagning, hud, BUP och habilitering knyts också till lasarettet. Dessutom erbjuder vi öppenvårdspsykiatri på plats. Avståndet till närmaste akutsjukhus, Falu lasarett, är endast 7 mil bort. Vill du vara med och forma framtidens vård på Vårdcentralen Sunnansjö? Vi strävar efter att skapa en trivsam arbetsmiljö där samarbetet mellan olika professioner blomstrar. Med fokus på strukturerat utvecklingsarbete strävar vi efter att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård inom ramen för God Nära Vård. Vi erbjuder inte bara en stimulerande arbetsmiljö utan också ett gott samarbete med Ludvika kommun. Kom gärna och besök vår mysiga vårdcentral för att få en inblick i vår arbetsmiljö och träffa vårt engagerade team. Ring oss gärna för att få mer information. Vi ser fram emot att välkomna dig till Sunnansjö! Som specialistläkare i allmänmedicin på vår vårdcentral kommer du att möta en varierad patientgrupp med både planerade och akuta besök. Du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation och verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, men även om du har annan specialitet och bred allmän kompetens är du välkommen att söka. Du behärskar svenska på nivå C1 enligt Europarådets nivåskala och har goda referenser. Personliga egenskaper är av stor vikt, där öppenhet, idérikedom och en positiv inställning står i fokus. Ditt arbete kännetecknas av trygghet och professionalism, där patientens bästa alltid är i centrum.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.