Distriktssköterska/sjuksköterska till Mobila teamet och Vårdcentral Ludvika

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Primärvården i Västerbergslagen (Ludvika och Smedjebackens kommuner) söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Mobila Teamet och Ludvika vårdcentral. Tjänsten är en delad tjänst på 50/50.

Arbetsuppgifter

Mobilt team består av läkare och sjuksköterska som gör hembesök för patienter som har svårt att ta sig till vården på grund av fysiska, psykiska eller kognitiva svårigheter. Mobila teamet ska komplettera övrig hälso- och sjukvård för våra mest sårbara patientgrupper, äldre multisjuka, patienter med kroniska sjukdomar och patienter med komplexa symtom och ska öka tryggheten för dessa patienter. I uppdraget ingår samverkan med andra aktörer, Ludvika och Smedjebackens kommuner, 1177, palliativt team, ambulans, vårdcentraler, slutenvård, polis och övrig hälso-och sjukvård. I uppdraget kommer det också innebär att vara en del av nystartade projektet hemmonitorering, där patienter i hemmet monitorernas gällande vitalparametrar och skattningsformulär. Projektet kommer starta senare i höst och pågå under 2 års tid där Mobilt team kommer ha en samordnande roll.

Vårdcentral Ludvika ligger på Ludvika lasarett och har ungefär 15 000 listade patienter. Som distriktssjuksköterska/sjuksköterska arbetar man i telefonrådgivning, distriktssjuksköterskemottagning och bedömningsmottagning. Vi har specialistmottagning inom astma/KOL, hypertoni, demens och diabetes. På vårdcentralen arbetar också sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare, undersköterskor, samtalsterapeuter, psykolog, apotekare, medicinska sekreterare och barnmorskor.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska och vi ser gärna att du är har vidareutbildning till distriktssköterska. Erfarenhet från primärvård och arbete i kommunen är meriterande. Vi ser gärna att du har intresse för egen specialistmottagning på vårdcentralen.

Vi söker dig som har god förmåga till teamsamverkan och ser hela patientens problematik, kreativ problemlösningsförmåga, är prestigelös och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B erfordras.

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.