Distriktssköterska/sjuksköterska till Vc Smedjebacken

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vårdcentral Smedjebacken har ca 7500 listade innevånare. Vi bedriver läkarmottagning, provtagningar på vårt lab, sjukvårdsrådgivning, distriktssköterskemottagning, vi har specialistsjuksköterskor med egna mottagningar, Diabetes, Blodtryck, Astma/kol, minnesmottagning, BVC, Barnmorskemottagning vi har även sjukgymnast, Arbetsterapeut, Rehabkoordinator, Samtalsmottagning, Risk/missbruksmottagning, och Vårdsamordnare för Psykisk hälsa med egen mottagning på vårdcentralen.

Bemanningen består av många olika yrkeskategorier med bred kompetens och samarbete och nyttjande av varandras olika kunskaper är en viktig del i det dagliga arbetet.

Vårt uppdrag är måndag till fredag klockan 08.00-17.00. Det dagliga arbetet består av sjukvårdsrådgivning i telefonsystemet Tele Q, sedvanliga arbetsuppgifter på läkarmottagningen, distriktssköterskemottagning/specialistmottagning och bedömning av vårdbehov och förmågan att vid behov slussa patienten vidare till rätt vårdnivå.

En viktig del av arbetet är samarbete med övriga enheter inom både region och kommun.

Arbetsuppgifter

Primärvården är navet i vården och ska bedriva god och nära vård. Nu har du chansen att bli en del i vårt team på Vårdcentral Smedjebacken. 

Vi söker en sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom Öppen hälso- och sjukvård och gärna med vidareutbildning inom diabetes. Tycker du om att ha mottagningsarbete och sjukvårdsrådgivning via telefonsystemet Tele Q?

Vi söker dig som vill vara delaktig i att utveckla verksamheten. Välkommen till vårt team!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i Öppen hälso- och sjukvård och gärna diabetes.

Vana från primärvård och av att arbeta i vårt journalsystem TakeCare är meriterande.

Önskvärt om du har intresse för egen specialistmottagning för blodtryck eller diabetes.

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du har god initiativförmåga och planeringsförmåga. Du är stresstålig och tycker om att ha mottagningsarbete och sjukvårdsrådgivning via telefonsystemet Tele Q. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och samarbetsförmåga, där ett gott bemötande med patienter och arbetskamrater ingår.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.