Distriktssköterska/sjuksköterska Vårdcentral Rättvik

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vårdcentralen Rättviks har 10 600 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare.

Här arbetar ett flertal olika professioner och vi har ett nära samarbete med varandra. Vi har välfungerande specialistsjuksköterskemottagningar inom områden Diabetes, Astma& KOL, Hypertoni, Beroende, Demens, sårmottagning, vårdsamordning och samordning med våra vårdgrannar. Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen kommer att vara sjukvårdsrådgivning, tidsbokning, mottagningsarbete och akutteam.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en erfaren distriktssköterska/sjuksköterska som vill bli en del av vårt team.

Vill du arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare där våra patienter alltid är i fokus och där du som personal ska trivas och får möjlighet till att bidra och utvecklas. Vi tror att en positiv och rolig arbetsplats är nyckeln till framgång och välmående.

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss kommer du att få möjlighet att utvecklas och använda hela din kompetens. Du kommer att stöta på en bred variation av arbetsuppgifter, från att ta hand om akuta situationer till att erbjuda förebyggande vård och skapa långsiktiga relationer med våra patienter. Låter det intressant så är du Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen Distriktssköterska. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, likaså vidareutbildning inom andra sjukdomsgrupper som förekommer i primärvården.

Du behöver kunna arbeta självständigt och i team, ta ansvar för ditt uppdrag och vara flexibel och initiativtagande. Vi vill att du har en positiv inställning och ser möjligheter i ställer för hinder.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att se löpande under annonseringstiden.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.