Distriktstandläkare - Folktandvården Säter

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

På kliniken i Säter arbetar biträdande verksamhetschef, kliniksamordnare, 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 9 tandsköterskor. Vi har digital röntgen och avtrycksskanner, vi använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Vi startar varje dag med ett gemensamt morgonmöte för att gå igenom dagens arbetsuppgifter.

Kliniken i Säter ligger vid stranden av sjön Ljustern och möjlighet finns att ta ett bad på sommaren, vintertid kan du istället åka längdskidor, skridskor eller spark på den plogade banan. Spelar du golf får du promenadavstånd till banan, på vintern finns Romme Alpin på bekvämt avstånd. Du har nära till orterna Borlänge och Falun, med bil eller tåg är Stockholm bara drygt två timmar bort. Här i Säter och i hela Dalarna får man uppleva en vacker natur och ett rikt kulturliv med möjlighet till fritidsaktiviteter året runt.

Arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare har du varierande arbetsuppgifter och möter patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. Vi strävar efter att varje tandläkare ska få möjlighet behandla vuxna patienter för att utvecklas i sin profession. Hos oss får du ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och möjlighet till en rik fritid.

Hos Folktandvården Dalarna erbjuds du som nyutexaminerad tandläkare ett introduktionsprogram med en individuellt framtagen introduktionsplan. Planen tas fram i samarbete med din hemmaklinik och handledarkliniken Origo och innefattar klinisk tid varvad med handledning och teoretiska genomgångar. Efter genomförd introduktion har du fått en bra grund att stå på för utveckling i kliniska och teoretiska färdigheter för att känna dig trygg i din roll som allmäntandläkare.

För erfarna tandläkare ingår handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare ser vi att du som söker är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.