Erfaren allmäntandläkare sökes till Parodontologiavdelningen i Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Centrum Oral Rehabilitering (COR) , Specialisttandvården Manhem, är belägen i Falun och övriga avdelningar i samma byggnad är Endodonti, Oral protetik, Pedodonti och Tandregleringen.

På parodontologiavdelningen arbetar idag en specialisttandläkare, en ST-tandläkare, tre tandhygienister och tre erfarna tandsköterskor.

Arbetsuppgifter

På parodontologiavdelningen möter vi patienter med obehandlade kariesskador och extraktionsmässiga tänder som behöver åtgärdas innan behandling av den parodontala sjukdomen startas.

För att öka genomflödet av patienter och förbättra prognosen på behandlingen vid omfattande parodontal sjukdom söker vi nu en erfaren allmäntandläkare som skyndsamt kan infektionssanera dessa patienter. Detta sker efter att patienten undersökts och terapiplanerats av specialisttandläkare.

Kvalifikationer

Vi söker en tandläkare med svensk legitimation samt tre års erfarenhet av svensk tandvård.

Är du en erfaren tandläkare med intresserad av att utföra allmäntandvård i en stimulerande miljö? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.