Erfarna Sjuksköterskor till Region Dalarnas bemanningsenhet

Bild för rekryteringsannons

Är du en erfaren sjuksköterska med bred kompetens som längtar efter variationen som ett bemanningsföretag erbjuder, samtidigt som du önskar tryggheten och stabiliteten i en fast anställning? Då kan du hitta det perfekta balanserade arbetet hos oss på våran bemanningsenhet inom Region Dalarna!

Hos oss har du flexibiliteten att skräddarsy din arbetssituation efter dina behov och önskemål. Du har möjligheten att önska arbetstider och arbetsmängd som passar dig bäst. Vi erbjuder både tillsvidare- och timanställningar, och du kan välja mellan heltid eller deltid. Hos oss får du en stabil anställning med förmånliga villkor i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där varje dag är en ny utmaning.

Vi är en etablerad bemanningsenhet inom Region Dalarna som erbjuder flexibla arbetsmöjligheter. Vår verksamhet är präglad av högkvalitativ vård, professionalism och en stark strävan efter att stötta slutenvården där stöttning behövs som mest.

Verksamheten har idag cirka 50 anställda inom flera olika yrkeskategorier. Vi finns på Falu lasarett, Mora lasarett samt administrativ personal i receptionen på Borlänge sjukhus och Ludvika lasarett.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du att bidra till att säkerställa högkvalitativ vård till våra patienter på många olika avdelningar och enheter inom slutenvården.

Vi erbjuder:

· Flexibla arbetsmöjligheter som passar din livsstil och dina behov

· En konkurrenskraftig grundlön samt ett attraktivt rotationstillägg på 7000 kronor/månad för att belöna ditt engagemang och flexibilitet

· Fast rullande schema

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

· Är legitimerad sjuksköterska med minst 5 års erfarenhet inom slutenvården

· Har bred kompetens inom olika slutenvårdsavdelningar

· Trivs med variation och vill rotera på många olika slutenvårdsavdelningar

· Har god samarbetsförmåga och trivs med att anpassa dig till nya arbetsmiljöer och team

· Är flexibel

· Har ett engagemang för att ge vård av hög kvalitet och bidra till en positiv vårdmiljö

· Meriterande om du har erfarenhet av arbete som hyrsjuksköterska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.