Fysioterapeut till Långshyttans Vårdcentral

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Välkommen som fysioterapeut/sjukgymnast till Långshyttans Vårdcentral!

Hos oss får du ett stimulerande och intressant arbete. Vi är en arbetsplats med god stämning och laganda. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet, ett gott bemötande och god tillgänglighet. Långshyttans vårdcentral har ca 30 medarbetare och är belägen i Hedemora kommun, vi har ca 5100 listade patienter. Vi är en välfungerande enhet och har ett bra och nära samarbete med andra yrkeskategorier på vårdcentralen.

Arbetsuppgifter

Vi bedriver en verksamhet som innefattar telefonrådgivning samt individuella bedömningar och behandlingar av patienter i alla åldrar med olika besvär kopplade till rörelseapparaten. Vi bedriver även gruppverksamhet som t.ex. artrosskola. Vi har flexibel arbetstid måndag-fredag. Vi erbjuder också goda möjligheter till kompetensutveckling inom yrket utifrån de behov vi ser på mottagningen.

Välkommen att bli en del av vårt team!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjukgymnast/fysioterapeut och som har intresse av att arbeta med bedömningar och rehabilitering inom primärvården. Tidigare arbete inom primärvård är meriterande men det viktigaste är att du har en vilja att lära dig det omväxlande och varierande arbetet inom Primärvården. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är engagerad och tycker om att arbeta med utvecklings -och förbättringsarbete. Vi värnar om ett gott samarbete mellan alla yrkeskategorier på vårdcentralen och ser gärna att du arbetar väl såväl individuellt som i team.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan !

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.