Fysioterapeut till primärvårdsrehab, Rättvik

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi söker två legitimerade fysioterapeuter till vårdcentralen i Rättvik. En kan vi erbjuda fast anställning omgående och en kan vi inledningsvis erbjuda vikariat för en kollega under dennes årslånga föräldraledighet. Vikariatet kan dock övergå till fast tjänst. Båda tjänsterna är på heltid. Vårdcentralen i Rättvik är belägen på landsbygden och omges av vacker natur och rik kultur. Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta i en miljö där vi värdesätter samarbete och hjälpsamhet. På vårdcentralen finns det omkring 10 500 listade patienter.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med erfarenhet och kompetens inom området. Du ska vara självständig, flexibel och ha god förmåga att arbeta i team. Som fysioterapeut på vårdcentralen i Rättvik kommer du att ansvara för att genomföra bedömningar, behandlingar och rehabilitering av patienter, på individ- och gruppnivå. Du kommer även att samarbeta med andra vårdprofessioner för att säkerställa att patienterna får en vård som är individanpassad. Vi tycker det är viktigt att stimulera patienterna till en hälsosam livsstil och till att ta eget ansvar för sin rehabilitering, för att förebygga funktionsnedsättningar samt förkorta perioder av hjälpbehov och sjukskrivning. Vi erbjuder en givande arbetsmiljö med möjlighet till utveckling och vidareutbildning. Hållbarhet är ett viktigt ord för oss och bland många saker innebär det bland annat att vi aktivt arbetar för att hålla arbetsbelastningen på en acceptabel nivå, samt att det finns en balans mellan privat och arbete. Om du är intresserad av tjänsten som legitimerad fysioterapeut på vårdcentralen i Rättvik, ser vi fram emot att höra från dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.