Fysioterapeut till Vårdcentral, Särna

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vår fjällnära Vårdcentral ombesörjer vård för boende och turister i Idre, Särna och Grövelsjöområdet. Vårdcentralen ligger i Särna och du har möjlighet att kombinera ett spännande arbete med fritid i storslagen natur. Här är nära till aktiviteter som skidåkning, jakt, fiske, fjällvandring, cykel, golf och paddling. Från Särna når du Idre Fjäll, Himmelfjäll, Fjätervålen och Fulufjällets nationalpark inom 30 min. Det är tolv mil till Mora med närmsta lasarett och ambulanshelikopter men ambulans finns även stationerad i Särna. Vårdcentralen har hela primärvårdsuppdraget och du ser bland annat patienter med led- muskelbesvär, neuropatienter och smärtproblematik m m. Arbetet varierar med turistströmmarna över året och utöver 2100 listade patienter, så finns det under högsäsong runt 40 000 personer i området.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut vid Särna Vårdcentral får du ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att använda din kompetens för att i samarbete med kollegor och patienter uppnå de mål som den som söker oss har. Du får stöd av erfaren kollega samt övriga professioner och kommer få arbeta mycket självständigt. Kommunikationsvägarna är enkla och vi är tolta över att vi har ett nära samarbete med alla våra medarbetare. Vår verksamhet präglas av MI och vi har ett mycket välutvecklat gym där det finns stora möjligheter att utmana våra patienter utifrån deras behov. Du som är nyutbildad är lika välkommen att söka som du med mer erfarenhet och vi ser fram emot en utvecklande tid med just dig. Eftersom vi är en vårdcentral i utveckling finns det även arbete för läkare som är specialist i allmänmedicin.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut önskvärt med erfarenhet från primärvården men ej nödvändigt.

  • Som person bemöter du andra med ett professionellt förhållningssätt.
  • Goda kunskapar i svenska språket, såväl i tal som skrift.
  • Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
  • Körkort B.

Du erbjuds utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter och det behov vi ser inom verksamheten.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).