Laboratorietekniker - substratprocessen, Klinisk mikrobiologi - Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi söker nu en Laboratorietekniker som vill utvecklas inom vår verksamhet. Tjänsten kommer att vara inom substratprocessen i första hand. Arbetet är omväxlande och innefattar substrattillverkning, planering, utvärdera substrat för mikrobiologisk diagnostik samt tekniska moment såsom instrumentunderhåll. Substratet används för att analysera patientprover varvid stor vikt läggs vid kvalitetssäkring. Utöver grundkompetensen, så kommer du även lära dig arbetet på vår sektion för provinlämning.

Som medarbetare inom Laboratoriemedicin blir du en del av ett fantastiskt gäng. Idéer, problem och kreativa lösningar bollas mellan såväl kollegor som ledning. Tillsammans med din närmaste chef sätts personliga mål som gynnar både dig och verksamheten. Du kommer hos oss på Laboratoriemedicin i Dalarna få uppleva en arbetsplats med högt i tak, mångfald, arbetsglädje och många härliga skratt.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att arbeta med substrattillverkning på kliniskt mikrobiologiskt laboratorium?

Vi söker dig som trivs i laboratoriemiljö och kanske har erfarenhet av att jobba på ett kliniskt laboratorium

Tillsammans med erfarna medarbetare kommer du att växa i din roll och fortsätta driva vår verksamhet framåt i den hastighet som krävs för att möta vårdens behov. Som person är du positiv, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och kommunikation. Du är lätt att samarbeta med och har god social kompetens. Du är öppen för förändringar i det dagliga arbetet och kan växla i arbetstempo. Du trivs med strukturerade rutiner och är noggrann.

Substratavdelningen präglas av ett nära samarbete varpå stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker en energifull person som gillar när det händer saker. Personen vi söker är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och strukturerad samt kan prioritera arbetet på ett effektivt och noggrant sätt. Arbetet kräver flexibilitet och förmåga att arbeta både självständigt och i team. God samarbetsförmåga är ett måste och vi förväntar oss engagemang och initiativtagande för att tillsammans med övriga medarbetare bidra till utveckling av verksamheten. Vi söker nu en Laboratorietekniker som vill utvecklas inom vår verksamhet. Tjänsten kommer att vara inom substratprocessen i första hand. Arbetet är omväxlande och innefattar substrattillverkning, planering, utvärdera substrat för mikrobiologisk diagnostik samt tekniska moment såsom instrumentunderhåll. Substratet används för att analysera patientprover varvid stor vikt läggs vid kvalitetssäkring. Utöver grundkompetensen, så kommer du även lära dig arbetet på vår sektion för provinlämning. Som medarbetare inom Laboratoriemedicin blir du en del av ett fantastiskt gäng. Idéer, problem och kreativa lösningar bollas mellan såväl kollegor som ledning. Tillsammans med din närmaste chef sätts personliga mål som gynnar både dig och verksamheten. Du kommer hos oss på Laboratoriemedicin i Dalarna få uppleva en arbetsplats med högt i tak, mångfald, arbetsglädje och många härliga skratt.

Kvalifikationer

Meriterande om du har en KY-utbildning inom laboratorieteknik, naturteknisk gymnasial bakgrund eller motsvarande, och om du är van vid att hantera kemikalier och göra beräkningar. Erfarenhet av produktions- & tillverkningsprocesser, kundkontakter och att driva förbättrings- och utvecklingsarbete är också meriterande. För tjänsten är det viktigt att du har ett tekniskt intresse och goda erfarenheter av laborativt arbete. Tjänsten kräver vidare goda språkliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.