Leg. sjuksköterska till BUP-mottagningen Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Barn och Ungdomspsykiatrin Dalarna erbjuder specialistvård för barn och ungdomar till och med 18 år med allvarlig psykisk ohälsa. Vårt verksamhetsområde är brett och rymmer frågeställningar kring psykisk ohälsa som förekommer hos barn från nyföddhetsperioden till tonårsperiodens slut. På mottagningen jobbar ett gäng bestående av kuratorer, psykologer, behandlingsassistent, sjuksköterskor, läkare, specialpedagog, arbetsterapeut, medicinska sekreterare, undersköterska och avdelningschef. Mottagningen är vackert belägen på lasarettsområdet med grönområdet Sjukhusparken intill knuten.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska som vill jobba med ett roligt, utmanande och viktigt arbete där barn, ungdomar och deras familjer står i centrum.

Som nyanställd kommer du att erbjudas ett individuellt utformat schema för inskolning samt en introduktionsutbildning där du lär dig mer om alla verksamheter inom division psykiatri.

Du kommer att tillsammans med läkare bland annat ansvara för medicinska uppföljningar där du träffar patienter. De medicinska uppföljningarna kan vara med patienter som har diagnostiserats med till exempel ADHD, autism, depression, ångest, sömnstörning och/eller andra tillstånd. Patientbesök sker på mottagningen eller digitalt via appen Min Vård. Som sjuksköterska har du telefonrådgivning via TeleQ och så deltar du även i bedömningar av nya och pågående patienter och på sikt kan det komma att bli aktuellt med grupputbildningar.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag- fredag mellan klockan 8-17 med möjlighet till flextid om verksamheten så tillåter. Region Dalarna tillämpar friskvårdsbidrag med 2000 kr/ år.

Personlig lämplighet och förmågan att kunna samarbeta är viktigt för oss då du kommer att jobba teambaserat och ha samverkansytor på andra mottagningar, slutenvård och inom kommunal verksamhet samt skolor. Regionen tillsammans med Falu kommun arbetar utifrån konceptet, Tillsammans för varje barn, där vi tillsammans ska vara en organisation som framgångsrikt ger barn och unga bästa möjliga uppväxt genom snabba, tidiga och välkoordinerade insatser när det behövs och där det behövs.


Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska.
  • Meriterande om du har en vidareutbildning/erfarenhet inom psykiatri och/eller Steg-utbildning.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.