Medicinsk sekreterare, Ortopediska kliniken, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Ortopediska kliniken på Falu lasarett är en klinik i ständig utveckling som bedriver planerad och akut verksamhet inom öppen- och slutenvård. Vi är idag 15 medicinska sekreterare som ingår i ett schemalagt rotationssystem där vi växlar mellan olika arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss får du omväxlande och intressanta arbetsuppgifter; du är en viktig resurs för hela kliniken och tillsammans med övriga medicinska sekreterare är du ett administrativt stöd åt verksamheten. Bland arbetsuppgifterna ingår medicinsk dokumentation, diagnoskodning, posthantering samt telefonservice. Receptionsarbete på ortopedmottagningen i Falun, där ankomstregistrering av patienter är huvuduppgiften, ingår också.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som vill vara med och utveckla rutiner och arbetssätt. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med ett öppet och positivt arbetsklimat där vi verkligen månar om varandra och som har ett bra samarbete med övriga yrkeskategorier på kliniken.

Rätt person för tjänsten har en positiv inställning till sitt arbete och sina kollegor. Du är flexibel samt strukturerad i ditt arbetssätt och har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du har någon av följande utbildningar:

  • Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
  • Vårdadministrativa programmet 180 hp,
  • Medicinsk sekreterare YH 400 p eller
  • 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Goda kunskaper i medicinsk terminologi och i det svenska språket såväl i tal som i skrift är ett krav.

Det är meriterande om du arbetat i TakeCare och/eller i Cosmic samt med diagnos- och åtgärdsregistrering.

Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, organisationsförmåga och att du har ett gott bemötande och positiv inställning till arbetet, mot patienter och medarbetare samt att du förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta.

Vill du bli en del av vårt team och bidra till den fortsatta utvecklingen i arbetsgruppen? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.