Medicinsk sekreterare till Mora Vårdcentral

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du medicinsk sekreterare och letar efter ett arbete med omväxlande uppgifter i en organisation med ett brett uppdrag, då har vi jobbet för dig.

På Vårdcentral Mora finner du ett bra arbetsklimat med gott samarbete både inom och mellan olika professioner, detta är en arbetsplats med stor professionell bredd och hög kompetens med möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Vårdcentralen bedriver jourverksamhet kvällar och helger under årets alla dagar för hela Norra och Västra Dalarna, denna verksamhet bemannas av ett jourteam där medicinsk sekreterare ingår.

Som medicinsk sekreterare på Vårdcentral Mora har du olika administrativa uppgifter såsom medicinsk dokumentation, diagnoskodning, remiss- och posthantering, väntelisthantering, telefonservice, fakturahantering, 1177 m.m. Även receptionsarbete ingår.

Du är utbildad medicinsk sekreterare som har gått någon av följande utbildningar:

• Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp
  • Vårdadministrativa programmet 180 hp
  • Medicinsk sekreterare YH 400 p
  • 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning

Vi söker dig som har förmåga att bemöta människor i olika situationer och är med och bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du är engagerad, noggrann, ambitiös, ansvarstagande, har god kommunikativ förmåga, är serviceinriktad, kan hantera stressiga situationer, trivs med teamarbete men är även trygg med att arbeta självständigt och vill vara med att utveckla rutiner och arbetssätt.

Erfarenhet av arbete inom IT-området och ny digital teknik ser vi som viktigt och meriterande.

Tycker du om att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en organisation med ett brett uppdrag så kan detta vara jobbet för dig.

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).