Meriteringstandläkare endodonti i Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Centrum Oral Rehabilitering (COR) är en specialisttandvårdsklinik med fyra avdelningar. Specialistkliniken COR är belägen i Falun och övriga avdelningar är oral protetik, parodontologi och pedodonti. I samma byggnad finns tandreglering och tandtekniskt laboratorium. På nära håll finns dessutom käkkirurgi, orofacial medicin och odontologisk radiologi.

Inom avdelningen för endodonti är 1 specialisttandläkare, 1 meriteringstandläkare och 2 tandsköterskor verksamma.

Arbetsuppgifter

Nu har du som tandläkare möjligheten att söka till oss inom Specialisttandvården Falun och närmare bestämt avdelningen för endodonti. Vi söker en meriteringstandläkare där du kommer få möjlighet att arbeta 40 % under handledning av vår specialist. Du kommer att arbeta med avancerade endodontiska behandlingar, detta innebär planering tillsammans med specialister samt behandling och uppföljning av behandlingar. Tjänstgöringen innefattar även litteraturgenomgång och undervisning internt mot allmäntandvården.

Har du din anställning utanför Folktandvården Dalarna hjälper vi dig gärna med att ordna en anställning som allmäntandläkare för den övriga tiden om så önskas. Är du internt sökande så behåller du din anställning på din nuvarande klinik.

Omfattning: 40% tjänstgöring under 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse hösten 2024.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation och har arbetat heltid i minst två år inom svensk allmäntandvård. Du har ett intresse för endodonti och en vilja att utveckla dina kunskaper inom området. Tjänsten förbereder för möjligheten att utbilda sig till specialist i endodonti och du skall vara beredd att genomgå en 3 årig ST-tjänstgöring om möjligheten ges.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi ser att följande egenskaper krävs för tjänsten:

- är ambitiös och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål

- är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter, har god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös

- är mån om och tar ansvar för din egen utveckling

- behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.