Röntgensjuksköterska, Bild- och funktionsmedicin Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du kombinera en spännande karriär inom sjukvården med möjligheten att bo i en charmig stad omgiven av fantastisk natur? Då är du precis den vi letar efter!

Röntgen i Falun är en dygnet runt verksamhet med akuta- och tidsbokade undersökningar inom Ultraljud, Datortomografi, Konventionell röntgen, Intervention, Magnetkamera och Nuklearmedicin. Här arbetar drygt 100 stycken medarbetare med olika professioner så du får ett gäng med glada, kompetenta och engagerade kollegor.

Vi är en växande röntgenverksamhet inom Region Dalarna där vi inom de närmsta åren kommer bygga ut och fördubbla vår MRT-sektion. Vår verksamhet är präglad av högkvalitativ vård, teamwork och en stark strävan efter att förbättra vården för våra patienter. Vi värdesätter och arbetar aktivt med att erbjuda våra medarbetare en stimulerande och stödjande arbetsmiljö.

Vi erbjuder:

  • En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med många kollegor
  • Möjlighet till kompetensutveckling och fortbildning
  • Gratis tillgång till gym, olika gruppträningspass på lasarettet samt möjlighet att simma gratis 1gång/vecka på någon av kommunernas simhallar
  • Friskvårdsbidrag på 2000 kr/år

Bo och leva i Falun:

Falun, beläget i hjärtat av Dalarna, erbjuder en unik livsstil där stad och natur möts. Här kan du njuta av en balanserad livsstil med närhet till både storstadspulsen och den vackra naturen. Utforska historiska sevärdheter som Falu Gruva, upptäck kulturella evenemang och festivaler året runt, eller ta del av de många friluftsaktiviteterna som erbjuds i regionen.

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra patienter får den bästa möjliga vården och att undersökningarna utförs med högsta kvalitet. Vi arbetar i team som kan se olika ut beroende på vilket labb du är på.

Här på Röntgen har vi en blandning av både nyare och mer erfarna kollegor som arbetar tillsammans. Varje sektion har sektionsledare och biträdande sektionsledare, deras uppgift är att driva sektionens utvecklingsarbete, i nära samarbete med övriga kollegor. Vi använder oss av en introduktionsplan till alla nyanställda, är du nyexaminerad röntgensjuksköterska erbjuder vi en gedigen introduktion inom yrkets samtliga modaliteter. När du arbetar i 24/7 tjänstgöring finns ett löneincitament på 3000kr samt arbetstidsförkortning. Har du dag/kväll/helg tjänstgöring finns ett löneincitament på 1500kr samt arbetstidsförkortning.

För en kort beskrivning av hur det är att jobba hos oss, följ länken till vår film: Bild- och funktionsmedicin i Dalarna- röntgensjuksköterskan Jessica (youtube.com)

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är legitimerad röntgensjuksköterska eller i slutet av din utbildning
  • har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team både i planerad och akut verksamhet
  • har ett engagemang för att ge vård av hög kvalitet och bidra till en positiv arbetsmiljö

Hör av dig om du vill komma och titta på vår verksamhet och ta en fika för att få veta mer!

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.