Röntgensjuksköterska, Primärvården, Leksand/Malung/Rättvik

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi är nu tre vårdcentraler som behöver röntgensköterska till våra verksamheter. Det är tre vårdcentraler med tradition av röntgen på vårdcentral och vårdcentralerna är relativt gott bemannade men vi saknar din funktion. Vårdcentralerna bemannas av en mängd olika yrkeskategorier med ett brett uppdrag gentemot befolkningen. Här blir din funktion som röntgensköterska en viktig del i flödet för våra patienter. Samverkan med andra yrkeskategorier på vårdcentralen är även det en avgörande faktor i din roll.

Du kommer att lära känna både verksamheternas likheter och olikheter. Inte minst hur uppdragets karaktär kan ändras utifrån årstid och turisttillströmning. Just variationen är avgörande och en ingrediens som gör primärvården så lockande att arbeta inom.

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra patienter får undersökningarna utförda med högsta kvalitet på våra tre olika vårdcentraler, Leksand, Rättvik och Malung.

Arbetet kommer vara flexibelt, vilket man till stor del är med och planerar själv. Våra vårdcentraler samarbetar med Bild och funktionsmedicin i Mora. Vårdcentralerna har tillgång till slätröntgen.

Det finns ytterligare vårdcentraler med röntgenutrustning i norr västra Dalarna och det är Särna, Vansbro och Sälen. Över tid kan andra bemanningsmöjligheter vara aktuella.

I denna annons söker vi en person eller två personer som gemensamt kan bemanna vårdcentralerna Leksand, Rättvik och Malung och därtill ges möjlighet att arbeta på Bild och funktionsmedicin, det beror på vilken tjänstgöringsgrad som just du önskar. Du kommer att ha en viktig roll med ett gott samarbete och stöd åt andra professioner på vårdcentralerna samt att handleda och stötta våra undersköterskor som hjälper till med röntgenundersökningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • är legitimerad röntgensjuksköterska

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet från arbete som röntgensjuksköterska

Vi förväntar oss att du är nyfiken, ser möjligheter, har lätt för samarbete och att skapa goda relationer. Du har en positiv inställning, är engagerad, har förmåga att kommunicera, skapa trygghet, förtroende och hitta innovativa lösningar i mötet med patienten. Du har förmåga att motivera, engagera, lära ut och skapa delaktighet och ser flexibiliteten i yrkets arbetsuppgifter och tempo som en naturlig del av vår arbetsdag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Beroende på var du bor och vilka vårdcentraler du bemannar så kan busskort via arbetsgivaren vara en förmån.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.