Röntgensjuksköterska sökes till Borlänge

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi är en länsklinik med röntgenmottagningar i Avesta, Ludvika, Falun och Mora samt mammografiverksamhet i Falun, Borlänge och Mora. Hos oss jobbar totalt ca 240 personer från olika yrkeskategorier, och tillsammans utför vi ca 200 000 undersökningar och behandlingar årligen.

Vi är nu i full gång med att rekrytera till vår verksamhet på röntgen Borlänge/Ludvika med huvudplacering i Borlänge. Då efterfrågan av röntgenundersökningarna ökar vill vi satsa på att bygga upp vår verksamhet ytterligare för att kunna leva upp till den efterfrågan som finns. Mottagningen i Borlänge tillhör Ludvikas arbetslag och består av 12 medarbetare som i dagsläget bemannar datortomograf (Philips) och konventionella labb (GE och Siemens) med nära samarbete tillsammans med vårdavdelning, närakuten på Ludvika lasarett och vårdcentralerna i Västerbergsslagen.

Röntgen i Borlänge är en mindre mottagning som består av ett konventionellt labb (Siemens) och mottagningen delar korridor tillsammans med vårdcentralen.

Mottagningen i Borlänge utför tidsbokade skelett och lungundersökningar, men tar även akuta undersökningar från närliggande vårdcentral. Ludvika/Borlänge kännetecknas av kompetens, en god servicekänsla och en härlig gemenskap. Hos oss tror vi på att vi når längst om vi arbetar tillsammans, litar på varandra och har fokus på dem vi är till för. Vi är måna om att alla skall känna sin viktiga del i helheten, att alla är med och påverkar samt utvecklas i sitt arbete. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår arbetsmiljö och patientsäkerhet samt vidareutveckla verksamheten. Återkommande utbildningsinsatser i form av internutbildningar, läkarföreläsningar och mentorskap.

Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis Föräldrapenningtillägg, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension, aktivitetsbidrag på 2000 kr för friskvård, simma gratis en gång i veckan, vid utvalda simhallar och möjlighet att träna på våra anläggningar runt om i Dalarna. Medflyttarservice i samarbete med Rekryteringslots och Samarkand.

Att du mår bra och trivs är viktigt för oss.

Arbetsuppgifter

Är du redo att utvecklas i din yrkesroll, är flexibel och vill kunna påverka ditt eget arbete?

Då kan Röntgen i Borlänge vara arbetsplatsen för dig.

Vi erbjuder dig som röntgensköterska möjligheten att utforma verksamheten i Borlänge tillsammans med dina kollegor. Möjlighet till rotation mellan Borlänge och Ludvika. Möjlighet att inom vissa ramar kunna påverka din egen arbetstid. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade medarbetare.

Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i ett team av kollegor. Samarbete och utbyte av kunskaper är viktigt för bästa möjliga omhändertagande av våra patienter,

Vi förväntar oss att du har lätt för att samarbeta med kollegor, då vi arbetar i team och ser flexibiliteten i yrkets arbetsuppgifter och tempo som en naturlig del av vår arbetsdag.

Vi erbjuder en trygg inskolning tillsammans med erfarna kollegor som anpassas utifrån din individuella kompetens och erfarenhet. Vi arbetar i AGFA EI/ Scheduling.

Anställningen innebär heltid och tillsvidareanställning. Vi kan även erbjuda möjlighet till rotation mellan Borlänge och Ludvikas olika sektioner, arbetstidens förläggande sker i samråd med arbetsgivaren och kan innebära dag, kväll, helg.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du har en positiv inställning är engagerad har förmågan att kommunicera, skapa trygghet, förtroende och hitta innovativa lösningar i mötet med patienten.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.