Sem Vik - Sjuksköterska - Avd. 42 Kirurgi Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Välkommen att söka semestervikariat som sjuksköterska hos oss på kirurgkliniken. Trivs du med att samarbeta med andra och är mån om att ha patienten i fokus? Här får du variation i både arbete och tempo. I vårt glada team arbetar vi i vårdlag. Avdelning 42 har 21 vårdplatser. Här vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar som till exempel skallskador, bukspottkörtelinflammation, Ileus, gallblåseinflammation och njursten. Vi har patienter i alla åldrar. 70% av verksamheten är akuta inläggningar och resterande är planerad verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 42, som är en akutkirurgisk avdelning, får du ett roligt jobb med en bred kompetens. I ditt arbete träffar du patienter pre- och postoperativt, patienter med cancer, patienter i livets slutskede samt traumapatienter. I dina arbetsuppgifter ingår hantering av läkemedel, centrala infarter, pvk, ventrikelsond, dränage, sår, stomi och urinkateter. Detta gör att du utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi har nära kontakt med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Vi använder oss av vårdnära service som underlättar för oss i form av städ, tvätt och köks sysslor med mera. Vi ser till allas behov och lägger upp en individuell anpassad inskolningsplan för just dig. Under sommaren jobbar vi varannan helg blandat med dag och kväll. Vi har även flextid som kan nyttjas i mån av tid. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, ödmjuk attityd, inte rädd för nya utmaningar och har ett intresse för att utvecklas.

Heltid/deltid

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.