Sem Vik - Tvättbiträde - Tvätteri Fredriksberg

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Nu söker vi årets semestervikarier på Tvätten i Fredriksberg!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Vår målsättning är att utifrån Kundens behov ge den bästa tvätt- och textilservicen som kan erbjudas på marknaden. Det innebär att:

- Vi är en viktig del i vårdkedjan

- Vi har kunskap och förståelse för kundens förutsättningar och behov

- Vi driver en modern och rationell tvättinrättning

- Vi är kostnadseffektiva

- Vi har professionell service jämförbar med de allra bästa

- Vi har så liten miljöpåverkan som möjligt i vårt arbete

- Vi följer upprättat kvalitets- och miljösystem och ser förbättringsåtgärder som ett medel för en säkrare produktion för att nå god och uthållig lönsamhet

- Vi granskar kvalitetssystemet genom interna revisioner för att ständigt kunna förbättra, upprätthålla och utveckla systemet.

- Vi har personal som är engagerade, delaktiga , ansvarstagande och som jobbar med avvikelser och förbättringar som leder till att vi utvecklar verksamheten

Vill du bli en viktig del i detta betydelsefulla arbete?

Arbetsuppgifter

Nu söker vi årets semestervikarier på Tvätten i Fredriksberg. Välkommen med din ansökan.

Tjänsterna tillsätts löpande.

Kvalifikationer

Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.

Utländska medborgare medtar arbetstillstånd vid eventuell intervju.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.