Sem Vik Undersköterska/Vårdpersonal under utbildning Avd. 42, Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Välkommen att söka semestervikariat som undersköterska hos oss på kirurgkliniken. Trivs du med att samarbeta med andra och är mån om att ha patienten i fokus? Här får variation i både arbete och tempo. I vårt glada team arbetar vi i Vårdlag. Avdelning 42 har 21 vårdplatser. Här vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar. Som till exempel patienter med cancer, trauma, skallskador, bukspottkörtelinflammation, gallbesvär, blindtarmsinflammation och njursten med mera. Vi har patienter i alla åldrar. 70% av verksamheten är akuta inläggningar och resterande är planerad verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på en akutkirurgisk avdelning får du ett roligt jobb med en bred kompetens. I dina arbetsuppgifter får du kunskap om preoperativ och postoperativ vård, såromläggningar, dränage, venprover, katetersättning, och mycket mer spännande. Du får ta stort ansvar och vara delaktig kring patientens mobilisering och omvårdnad. Detta gör att du utvecklas i din roll som undersköterska. Vi samarbetar mycket med fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Vi använder oss av vårdnära service som underlättar för oss i form av städ, tvätt och kökssysslor med mera. Under sommaren arbetar vi varannan helg blandat med dag och kväll. Vi har flextid som kan nyttjas i mån av tid. Vi ser till allas behov och lägger upp en individuellt anpassad inskolningsplan för just dig. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen, alternativt har avslutat termin 4 på sjuksköterskeprogrammet eller avslutat termin 3 på läkarprogrammet.

Programfördjupningarna Akutsjukvård och Medicin 2 är meriterande (om du studerat på det tidigare Vård- och omsorgsprogrammet).

Du ska ha ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, ödmjuk attityd, inte rädd för nya utmaningar och ha ett intresse för att utvecklas. Du ska vara utbildad undersköterska som gärna har tidigare erfarenheter.

Heltid/deltid

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.