Sem vik Biomedicinsk analytiker / Laboratorieass Laboratoriet Mora Lasarett

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Laboratoriemedicin i Dalarna består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin där vi arbetar gränsöverskridande mellan avdelningarna. Verksamheten är länsövergripande med laboratorier i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Mora. Klinisk mikrobiologi finns i Falun medan klinisk kemi och transfusionsmedicin finns på alla orterna. Just nu söker vi semestervikarier inför sommaren 2023 till klinisk kemi och transfusionsmedicin i Mora.

Arbetsuppgifter

På klinisk kemi och transfusionsmedicin i Mora finns processerna provtagning, provmottagning, hematologi, koagulation, immunkemi, allmänkemi, blodtappning och blodgruppsserologi. Som sommarvikarie kommer du att få upplärning på en eller flera av dessa. Under sommaren kan också möjlighet ges till auskultering på de övriga processerna för att få en bra överblick hur arbetet på laboratoriet fungerar.

Kvalifikationer

Biomedicinsk analytiker men även du som är under utbildning eller har annan relevant naturvetenskaplig utbildning är välkommen att söka. Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 14. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.