Sem vik Läkarassistent, Vårdcentral Hedemora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi söker dig som är nyfiken på och intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.

Vårdcentral Hedemora är en verksamhet som ligger i framkant vad gäller utveckling mot att patienterna själva ska vara delaktiga i sin vård. Vi för en ständig dialog i hur vi tillsammans ska kunna utveckla arbetssätt, där vi tar till vara "Rätt använd kompetens" - RAK, för varje arbetsuppgift, så att vi på ett smart sätt kan möta den efterfrågan som idag finns inom primärvården. Hedemora Vårdcentral finns belägen i södra Dalarna, rikt på kultur och goda förbindelser till storstad, men även med en närhet till naturen.

Vår högsta prioritet är att erbjuda våra ca 10 000 listade patienter en bred, högkvalitativ och professionell vård genom trygghet och hög tillgänglighet. Hos oss får du som medarbetare chansen att arbeta i ett team med gott samarbete och ett öppet och tillåtande klimat där det finns förståelse för individuella behov. Vi arbetar tvärprofessionellt med strävan att nå högsta möjliga tillgänglighet för våra patienters bästa. Hos oss arbetar ca 45 medarbetare inom olika yrkeskategorier så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, barnmorskor, samtalsterapeuter, medicinska sekreterare, vård/rehabiliteringskoordinator och fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Vill du arbeta tillsammans med kompetenta, erfarna och trevliga medarbetare i olika professioner, där patienten är i fokus och där du får bidra med kunskap? Då tycker vi att just du ska söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Som läkarassistent på Hedemora vårdcentral arbetar du med egen mottagning, handläggning av akuta patienter och med telefonrådgivning jämte våra erfarna medarbetare. Arbetet du utför sker på sjuksköterskebasis/nivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar till läkare och har avslutat termin 9. Vi erbjuder dig en spännande och lärorik sommar, och hoppas kunna fånga ditt intresse att bli vår framtida medarbetare. Vill du vara med och utveckla både dig själv och oss sommaren 2024?

Erfarenhet av primärvård, telefonrådgivning samt journalsystemet Take Care är meriterande.

Vi ser gärna att du kan arbeta heltid sommaren 2024.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 17. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.