Sem vik och timvikarier till Palliativa teamet Borlänge/Säter/Gagnef

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Vi är indelade i olika team som täcker Dalarna från Idre i norr till Avesta i söder. Det finns förutom en palliativ vårddelning med 8 vårdplatser på Falu lasarett sju team i länet på följande orter: Avesta, Ludvika, Borlänge, Falun, Rättvik, Malung, Västerdalarna och Mora.

Vi söker timvikarier och semestervikarier inför sommaren 2024!

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med specialiserad palliativ hemsjukvård i patientens egna hem. Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med en mix av medicinsk teknik och god omvårdnad. I ditt arbete är det viktigt att du kan utföra självständiga vårdinsatser och bedömningar av patientens hälsotillstånd då det förekommer att du arbetar på egen hand. Vi arbetar i multiprofessionellt team där läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut ingår. Vi har även tillgång till kurator.

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta i team, ta hand om patienter, närstående och varandra med professionalism, omtanke och respekt. Samarbete är grunden till framgång. Alla kan inte allt men alla kan något. Vårt teamarbete bygger på att vi tillsammans planerar och gemensamt strukturerar upp arbetet runt de anslutna patienterna. Teamet har regelbundna medicinska och psykosociala ronder för att säkerställa god vård till våra patienter och för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De övriga i teamet finns där för dig och självklart får du introduktion!

Teamet utgår från Borlänge sjukhus där vi har våra lokaler och arbetar dag/kväll/helg/. De flesta i teamet arbetar även beredskap nattetid.

Tycker du att det låter intressant att arbeta som timvikarie/sommarvikarie hos oss?? Tveka inte! Skicka in din ansökan.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Vi ser gärna att du har

  • erfarenhet från specialiserad palliativ vård, öppen hälso och sjukvård inom kommun eller region
  • erfarenhet av att arbeta med patienter med smärtproblematik

Att du är intresserad av och vill vara en del av ett teamarbete är en förutsättning för att vi ska trivas tillsammans.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.