Sem Vik Sjukskökterska Akuten Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Att arbeta som sjuksköterska på akutmottagningen innebär det att du har korta och många patientmöten, den första bedömningen av patienten innebär att du prioriterar patienten med hjälp av triagesystemet RETTS som är ett kvalitetssäkrat verktyg som används på de flesta akutmottagningarna i Sverige.

Din roll som sjuksköterska i vårat ambitiösa och inspirerande team bland undersköterskor och läkare är ett stimulerande sjuksköterskearbete med omvårdnadsansvar under tiden som patienten vistas på akutmottagningen.

Vi arbetar ständigt med kompetensutveckling i det kliniska arbetet, med bland annat teamträning och medicinteknisk utrustning.

Arbetsuppgifter

Vårt uppdrag på Akutmottagningen i Mora är att bedriva specialiserad sjukvård för akut svårt sjuka eller skadade medborgare dygnet runt, alla dagar i veckan. Vår specialitet är medicin kirurgi och ortopedi.

Våran nästa kollega ska vara en sjuksköterska som gillar att vara i händelsernas centrum, kan det vara just dig vi söker? Här är vi ett tajt gäng som fokuserar på samarbete och är mån om varandra och att våra patienter ska alltid vara i fokus.

Trivs du med att variera ditt arbete och även ditt arbetstempo? Då passar du in i gänget hos oss på Akutmottagningen i Mora. Här tillämpar vi flexibla scheman utifrån individuella behov. Exempelvis längre arbetspass med fler fridagar, se detta som en chans att ta dig steget in i akutsjukvården här i Mora och få en fot in i verksamheten. Vi söker 1 Sjuksköterska under sommaren som ev kan mynna ut till en förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du ha tidigare vårderfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande är om du tidigare har jobbat inom akutsjukvård och/eller har vidareutbildning inom akutsjukvård.

Som person:

  • är du en självgående och trygg person som tar ansvar för din arbetsuppgift
  • har du ett empatiskt och serviceinriktat förhållningssätt i patientmötet
  • har du god samarbetsförmåga och bemöter dina kollegor på ett respektfullt sätt
  • kan du prioritera och strukturera ditt arbete
  • är du genuint intresserad för att utveckla din kompetens inom omvårdnad och akutsjukvård

har du en ödmjuk attityd och du har ett etiskt förhållningssätt till din omvärld.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.