Sem Vik Sjuksköterska, Dialysmottagningen Falu lasarett

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du ha ett intressant arbete där du får kombinera omvårdnad med medicin teknik i en verksamhet med tydliga rutiner, kom till oss och jobba på Dialysmottagningen i Falun i sommar! På dialysmottagningen utför vi bloddialysbehandlingar. Det finns 24 behandlingsplatser och antalet patienter på mottagningen är ca 50. Majoriteten av våra patienter har bloddialysbehandling pga kronisk njursvikt vilket innebär att man etablerar långvariga vårdrelationer. Vi behandlar även patienter med akut njursvikt som har behov av dialysbehandling antingen på mottagningen eller IVA. . Vi behandlar även patienter med akut njursvikt som har behov av dialysbehandling, antingen på mottagningen eller på IVA. Vi arbetar för ett mer personcentrerat förhållningssätt och flera av patienterna är delaktiga i sin dialysbehandling. Våra öppettider är mån-ons-fre kl 07:00-20:00, tis-tor kl 7-15:30 lö kl.7-15:00 och söndag kl 12:30-20. Du arbetar dag eller kvällspass och varannan helg under sommaren och 11 timmars dygnsvila ryms mellan kvälls- och dagpass.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på dialysmottagningen ansvarar du tillsammans med kollegor för omvårdnad och ordinerad dialysbehandling. I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår det att hantera centrala infarter, sätta nålar, sköta dialysmaskinen samt övervaka patienternas behandling. Omvårdnadsbehovet varierar beroende på patienternas allmäntillstånd. Arbetet kan därför snabbt växla från övervakning till att ta hand om akuta tillstånd. Du får en gedigen inskolning på 8 veckor.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska. Yrkeserfarenhet är meriterande. Du ska vara intresserad av medicinsk teknik. Vi söker dig som vill arbeta personcentrerat och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är positiv, trygg, noggrann och tycker om att både jobba lugna och mer intensiva arbetspass. Kom och träffa oss, så att vi får berätta mer om vår fina verksamhet!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.