Sem Vik sjuksköterska Dialysmottagningen, Ludvika

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du ha ett intressant arbete där du får kombinera omvårdnad med medicin teknik i en verksamhet med tydliga rutiner, kom till oss och jobba på Dialysmottagningen i Ludvika! Det kan även passa dig som är ny i sjuksköterskeyrket. På dialysmottagningen utförs bloddialysbehandlingar för kronisk njursjuka, vilket innebär att man etablerar en långvarig vårdrelation. Vi arbetar för ett mer personcentrerat förhållningssätt och uppmuntrat patienterna till delaktighet i vården. Dialysmottagningen är en mindre sjuksköterskeledd mottagning och är en filial till Dialysmottagningen i Falun. Specialistläkare från Falun kommer för att träffa patienterna 2 ggr/månad, övrig tid finns de tillgängliga per telefon. Vid akuta situationer får dialysmottagningen stöd från medicinbakjour på Ludvika lasarett. Mottagningen har 7 behandlingsplatser och patientantalet är ca 14-15. Våra ordinarie öppettider är mån-fre kl 7-15:30 och söndagar 12-19:30, lördagar stängt. Helgtjänstgöring varannan helg. På sommaren jobbar man heldagar kl. 7-20 Måndag, Onsdag och Fredag, övriga dagar är man ledig.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på dialysmottagningen ansvarar du tillsammans med kollegor för omvårdnad och ordinerad dialysbehandling. I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår det att hantera centrala infarter, sätta nålar, sköta dialysmaskinen samt övervaka patienternas behandling. Omvårdnadsbehovet varierar beroende på patienternas allmäntillstånd. Arbetet kan därför snabbt växla från övervakning till att ta hand om akuta tillstånd. Du får en gedigen inskolning på 8 veckor. Efter avslutad och godkänd inskolning arbetar du som sjuksköterska med specialfunktion.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Yrkeserfarenhet är meriterande men inget krav. Du ska vara intresserad av medicinteknik. Du ska också kunna trivas med att arbeta i mindre arbetsgrupp. Vi söker dig som är positiv, trygg, noggrann och har god kommunikativ förmåga. Kom och träffa oss, så att vi får berättar om vår fina verksamhet!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Eventuellt kan vikariatet bli förlängt. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.