Sem vik sjuksköterska/distriktsköterska primärvården Västerbergslagen

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi söker nu sommarvikarier till vårdcentralerna i Västerbergslagen!

Vårdcentralen Ludvika/Grängesberg ligger lokaler på Ludvika lasarett, Smedjebackens vårdcentral i centrala Smedjebacken och Sunnansjö vårdcentral ligger centralt i Sunnansjö.

På vårdcentralen har vi läkarmottagning, undersköterske-/sjuksköterske-/ och distriktssköterskemottagning, tidsbokad provtagning, specialistsjuksköterskor, fysio-/arbetsterapeuter, samtalsmottagning, risk-/missbruksmottagning, rehabkoordinator och vårdsamordnare.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/distriktsköterska hos oss erbjuder vi dig ett utmanande och omväxlande jobb. Arbetet är varierande med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer att arbeta självständigt med mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Vi samarbetar med samtliga professioner och strävar efter ett nyttjande av varandras olika kunskaper i det dagliga arbetet.

Blir du nyfiken så är du välkommen att höra av dig till någon av oss kontaktpersoner så ska vi berätta mer!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift (C1-nivå). Det är meriterande om du har kunskaper i Take Care, TeleQ samt RGS rådgivningsstöd.

Du skall ha ett intresse för primärvård och gärna tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral alternativt arbetat på annan mottagning. Du har god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med andra men också arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du har god empatisk förmåga, ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).