Sem vik sjuksköterske-/läkarstudenter på ÖNH-Mottagningen Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

ÖNH-sjukvården Dalarna är en länsklinik med verksamhet i Falun och Mora. ÖNH-kliniken i Falun har ett övergripande länsansvar för all sluten- och akut öron-, näs- och halssjukvård inom Dalarna. I Falun finns vårdavdelning, öppenvårdsmottagning och en egen operationsavdelning. Vi har egen jourverksamhet dygnet runt.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att vårda akuta och planerade patienter, både barn och vuxna, inom ÖNH? Då söker vi dig som är sjuksköterske-/läkarstuderande. Du är välkommen som kollega till oss under sommaren där du får en varierande vardag, nya utmaningar och blir en del av ett glatt gäng arbetskamrater.

Som semestervikarie på ÖNH-Mottagningen har du ansvar för att assistera läkarna vid omhändertagande av patienterna. Tjänstgöring dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

-är sjuksköterske-/läkarstudent

-har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ödmjuk attityd

-inte är rädd för nya utmaningar

-du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.