Sem vik sjuksköterske-/läkarstudenter, slutenvård Falu lasarett

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Ett sommarjobb kan vara mycket mer än en tillfällig anställning. Hos oss får du en unik möjlighet att ta ditt första eller nästa steg i en professionell och meningsfull karriär. Genom att jobba som sjuksköterske-/läkarstuderande hos oss under sommaren blir du en ovärderlig del av ett team som arbetar för att göra skillnad i människors liv.

Under sommarmånaderna har många av våra medarbetare semester, vilket gör din roll som sommarvikarie extra betydelsefull. Vi strävar efter att din tid hos oss blir givande och lärorik. Du får chansen att arbeta nära kunniga och engagerade kollegor i ett flerprofessionellt team. Detta ger dig en unik möjlighet att bredda ditt yrkeskunnande, knyta värdefulla kontakter och eventuellt sätta kursen för din framtida karriär.

Vi förstår att det kan vara en utmaning att vara ny, därför får du en introduktion som tar hänsyn till dina tidigare erfarenheter och behov. Och vem vet, kanske finns det möjligheter för dig att bli en del av vårt team även efter sommaren?

Är du intresserad? För mer information om specifika placeringar, se länken nedan. För att ansöka, använd denna annons som din portal till en meningsfull och spännande sommar!

Arbetsuppgifter

Här hittar du mer information om våra verksamheter:

Sommarjobba inom slutenvården på Falu lasarett - Region Dalarna

Du kommer dessutom att få tillfälle att träffa verksamheterna vid en "Meet and Greet" på Falu lasarett tisdagen 5/12.

Läs mer här: Vill du sommarjobba inom slutenvården på Falu lasarett? - Region Dalarna

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är sjuksköterske-/läkarstudent
  • har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ödmjuk attityd
  • inte är rädd för nya utmaningar
  • vill arbeta på vårdavdelning där vi bedriver vård dygnets alla timmar inklusive helger. Tjänsterna annonseras som heltid men även deltid kan vara intressant.
  • du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1.

Du som söker vill göra skillnad och delar vår värdegrund; öppenhet, respekt och ansvar. Vi hoppas att du vill bli vår kollega i sommar!

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att tillsättningen är klar senast vecka 18. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar gäller detta: Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.