Sem vik skötare/undersköterska dag/natt avd 60/65 Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Länsvuxenpsykiatrin Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin, med ansvarar för psykiatrisk akutvård, slutenvård, missbruks- och beroendevård samt specialistvård för patienter med ätstörningar, könsdysfori och trauma. Kliniken har verksamhet både i Säter och i Falun. Kom till oss och prova på att arbeta i psykiatrin i sommar. Vi söker dig ung som gammal, arbetslös, student eller pensionär för vikariat eller bara extra vid behov.

Avd 60 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med 14 vårdplatser. På avdelningen vårdas patienter med olika psykiatriska tillstånd. Till avdelningen hör även en ECT enhet. Avd 65 är en beroendeavdelning med 12 vårdplatser. På avdelningen vårdas patienter i behov av medicinsk abstinensbehandling. Avdelningen har en egen Beroendeakut för bedömning av patienter med olika beroendetillstånd.

Arbetsuppgifter

Vi söker skötare/undersköterska för dag eller nattjänstgöring på avdelning 60 eller 65 i Falun under sommaren 2024.

Som skötare/undersköterska finns man till för patienterna i den somatiska och psykiatriska omvårdnaden inom psykiatrins slutenvård. Patienterna skall känna sig trygga och ha tillgång till personal dygnets alla timmar. Uppge i din ansökan vilken enhet du vill arbeta på samt om du önskar arbeta dag eller natt. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är utbildad skötare och har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning, eller är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen. Arbetsgivaren kan vid andra erfarenheter eller liknande utbildningar göra individuella prövningar som tidigare erfarenhet av arbete inom SIS verksamheter, behandlingsassistent/pedagog eller liknande verksamhet. 

Meriterande om du har vana av psykiatri och/eller beroendevård. Du bör vara trygg i dig själv, flexibel och ha god förmåga att samarbeta.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.