Sem vik till beställningscentralen Borlänge

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du ha ett roligt och spännande sommarjobb? Välkommen till Kollektivtrafikförvaltningen !

Från 1 januari 2018 är Dalatrafik en förvaltning i Region Dalarna, Kollektivtrafikförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för bland annat planering, drift, trafikadministration samt att handlägga myndighetsfrågor som rör kollektivtrafiken i Dalarna.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi sommarvikarier till beställningscentralen. Huvudsakliga arbetsuppgifter för en beställningsmottagare är att via telefon och mail, ta emot bokning, ändring och avbokning av resor i service- och linje- trafik och informera våra kunder om dom olika resmöjligheter som finns. Du skall efter intern utbildning ha en hög kompetens avseende de olika regelverken inom service- och linjetrafik, legitimering/resetillstånd, trafiksystem och de geografiska förutsättningarna samt med hänsyn till de ekonomiska sambanden finna den bästa lösningen i vår operativa verksamhet.

I rollen som beställningsmottagare kommer det uppstå pressande situationer där det krävs att man kan behålla lugnet och fokusera på rätt saker. Det är viktigt att visa bra omdöme vid uttalanden, ageranden och besvara samtal på ett positivt och lösningsorienterat sätt.

Arbetstiderna är varierande från tidig morgon till sen kväll samt även helger.

Kvalifikationer

Som beställningsmottagare är det oerhört viktigt att du har ett gott bemötande mot våra resenärer, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du servicekänsla i arbetet som du utför. Du har ett stort engagemang och ser fördelarna med att samarbeta i team. Du har god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå bra resultat och håller hög kvalitet i ditt arbete.

Du som söker bör ha data- och telefonvana. Du kan kommunicera mycket bra på svenska i tal och skrift. Du kan med fördel även kommunicera bra på engelska i tal samt har bra lokalkännedom i Dalarna. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Vi tillämpar löpande urval med intervjuer. Tillsättning sker löpande.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.