Sem vik Undersköterska/vårdpersonal under utbildning, Post op Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Välkommen till Postopavdelningen i Falun. Postop är en del av centraloperation på An/OP/IVA-kliniken Falun. Här vårdas patienter i alla åldrar inom alla opererande specialiteter som opererats på centraloperation, både akuta och planerat. Vi är en 24/7-verksamhet så i arbetet ingår rotationstjänstgöring (dag och kväll ) samt helgtjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi undersköterskevikarier/vårdpersonal under utbildning till sommaren 2024. Som undersköterska på Post-op jobbar du med postoperativvård tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Vi vårdar och övervakar patienten den första tiden direkt efter en operation tills patienten är stabil och kan flytta över till sin vårdavdelning. Vi utför preoperativa blockader och förberedelser inför operation. Vi har verksamhet dygnet runt för patienter i alla åldrar inom kirurgi, ortopedi, kvinnosjukvård, öron, näsa hals och tandvården.

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av ett omväxlande arbete med lagarbete, teknikintensiv miljö och en blandning av planerad och akut verksamhet. Du tycker om att arbeta i en miljö som är omväxlande både när det gäller tempo och innehåll. Att arbeta på Post-op kommer att ge dig mycket bra erfarenhet i din yrkesroll som undersköterska/sjuksköterska/läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen, gärna med specialistutbildning inom akutsjukvård, barn och ungdom, öppen hälso- och sjukvård eller ambulans, sjuksköterskestudenter som avslutat T4 eller läkarstudenter som avslutat T3.

Vi ser gärna att du har några års vårderfarenhet men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande med vana från akutsjukvård och/eller slutenvård. Erfarenhet av journalsystemet Take Care är meriterande.

Som person gillar du utmaningar och vill utvecklas. Du trivs i en omväxlande roll och öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig därefter. Du är ödmjuk, självgående och ställer upp för dina kollegor.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Information om yrkestiteln

Fr o m 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg.

Du kan ansöka om beviset från och med den 1 juli 2023. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men med en annan titel än undersköterska. För dig som blir erbjuden ett arbete hos oss i Region Dalarna efter 1 juli innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara Omvårdnadsassistent tills att du kan uppvisa ditt bevis. Du som hade en tillsvidareanställning med titeln undersköterska när de nya reglerna började gälla den 1 juli 2023, kan fortsätta att använda underskötersketiteln i 10 år. Du kan behålla titeln även om du byter arbetsplats/arbetsgivare efter den 1 juli. Därefter behöver du ha ett bevis om skyddad yrkestitel för att få använda titeln undersköterska.