Sem vik Vårdpersonal under utbildning, Dialysmottagningen Falu lasarett

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Studerar du till sjuksköterska eller läkare? Vill du ha ett spännande sommarjobb där du får kombinera omvårdnad med medicinsk teknik. Vi erbjuder dig en spännande och lärorik sommar, och hoppas fånga ditt intresse!

På dialysmottagningen utför vi bloddialysbehandlingar. Det finns 24 behandlingsplatser och antalet patienter på mottagningen är ca 50. Majoriteten av våra patienter har bloddialysbehandling p g a kronisk njursvikt. Vi behandlar även patienter med akut njursvikt som har behov av dialysbehandling antingen på mottagningen eller IVA. Som vårdpersonal under utbildning kommer du att arbeta i par med en sjuksköterska. Våra öppettider är mån-ons-fre kl. 7-20, tis - tor kl. 7-15:30, lör kl. 7-15 och sön kl. 12:30-20. Du arbetar dag eller kvällspass och varannan helg.

Arbetsuppgifter

Som vårdpersonal under utbildning på dialysmottagningen ansvarar du tillsammans med en sjuksköterska för omvårdnad och ordinerad dialysbehandling. Du förbereder maskiner och patienter inför dialysstart och assisterar sjuksköterskan vi start och avslut av behandling. Övervakning sker av behandling och patient under ca 4-5 timmar. Omvårdnadsbehovet kan variera beroende på patientens allmäntillstånd. Arbetet kan därför växla snabbt från övervakning till att ta hand om akuta tillstånd. Den ordinarie inskolningsperioden är 5 veckor men den kan variera utifrån tidigare erfarenhet (dock minst 15-20 arbetspass).

Inskolning ska ske innan sommarvikariatet som timanställning enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar på sjuksköterske-/läkarprogrammet som gått minst tre terminer.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.