Sem vik Vårdpersonal under utbildning, Dialysmottagningen Ludvika

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Studerar du till sjuksköterska eller läkare? Vill du ha ett spännande sommarjobb där du får kombinera omvårdnad med medicinsk teknik. Dialysmottagningen är en mindre sjusköterskeledd mottagning och är en filial till dialysmottagningen i Falun. Här jobbar ett väl sammansvetsat gäng om sex sjuksköterskor. Det finns sju behandlingsplatser och för närvarande är det 14 stycken patienter som behandlas. Våra ordinarie öppettider är mån-fre kl 7-15:30 och söndagar 12-19:30, med helgtjänstgöring varannan vecka.

Under sommaren har vi ett speciellt sommarschema som innebär att man arbetar dubbla arbetsskift kl 7-20 måndag, onsdag, fredag (övriga dagar är man ledig).

Arbetsuppgifter

Som vårdpersonal under utbildning på dialysmottagningen ansvarar du tillsammans med sjuksköterskor för omvårdnad och ordinerad dialysbehandling. Arbetet är en spännande kombination av omvårdnad och medicinteknik. Omvårdnadsbehovet varierar beroende på patientens allmäntillstånd. Arbetet kan därför snabbt växla från övervakning till att ta hand om akuta tillstånd. Andra uppgifter som förekommer är förrådshantering, vissa administrativa uppgifter och servera fika till dialyspatienterna under behandlingen, vilket är en höjdpunkt för patienterna! Den ordinarie inskolningsperioden är 5 veckor men den kan regleras utifrån tidigare erfarenhet dock minst 15-20 arbetspass. Inskolning ska ske innan semestervikariatet och som timanställning enligt överenskommelse.

Låter det här intressant, tveka inte att höra av dig till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar på sjuksköterske- /läkarprogrammet och gått minst 3 terminer.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.