Sjuksköt dag/natt till avd 42 kirurgi, Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Välkommen att söka som sjuksköterska hos oss på kirurgkliniken. Trivs du med att samarbeta med andra och är mån om att ha patienten i fokus? Här får du variation i både arbete och tempo. I vårt glada team arbetar vi i vårdlag. Avdelning 42 har 21 vårdplatser. Här vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar som till exempel skallskador, bukspottkörtelinflammation, Ileus, gallblåseinflammation och njursten. Vi har patienter i alla åldrar. Ca 70% av verksamheten är akuta inläggningar och resterande är planerad verksamhet.

Vi ser till allas behov och lägger upp en individuell anpassad inskolningsplan för just dig. Vi har även flextid som kan nyttjas i mån av tid. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under processen.

Vi är övertygade om att du som medarbetare är vår största tillgång. Det är därför viktigt för oss att arbeta med ett närvarande och synligt ledarskap. Vi vill finnas för dej som ett bollplank när du behöver det. Är du intresserad och vill veta mer? Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss, kontakta oss så berättar vi mer!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 42, som är en akutkirurgisk avdelning, får du ett roligt jobb med en bred kompetens. I ditt arbete träffar du patienter pre- och postoperativt, patienter med cancer, patienter i livets slutskede samt traumapatienter. I dina arbetsuppgifter ingår hantering av läkemedel, centrala infarter, pvk, ventrikelsond, dränage, sår, stomi och urinkateter. Detta gör att du utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi har nära kontakt med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Vi använder oss av vårdnära service som underlättar för oss i form av städ, tvätt och köks sysslor med mera.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Ha ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, ödmjuk attityd, inte rädd för nya utmaningar och har ett intresse för att utvecklas.

Anställningsform: Rotationstjänstgöring - dag/kväll/natt.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.