Sjuksköterskor - Avd. 41 ortopeden Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Avdelningen har 24 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Hos oss vårdas patienter med akuta skador i rörelseapparaten som t ex. höftfrakturer, fotledsfrakturer och traumapatienter. Vi har även planerad proteskirurgi av höfter, knän och axlar. Kännetecknande för avdelningen är även att patienter från andra län och länder ofta vårdas här till följd av den stora tillströmningen av turister vinter som sommar i upptagningsområdet.

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av våran arbetsgrupp på ortopedavdelning 41 på Mora Lasarett? Vi söker nu två nya sjuksköterskor till oss. Unikt för arbetsgruppen är att sjuksköterskorna har lång erfarenhet inom yrket och inom ortopedi vilket gör att nya sjuksköterskor som börjar hos oss får en trygg introduktion i sjuksköterskeyrket. Inskolningen är individuellt anpassat och du kommer att få arbeta tillsammans med en erfaren sjuksköterska efter inskolningen. Att arbeta hos oss som sjuksköterska innebär ett självständigt, stimulerande och omväxlande arbete. På avdelningen arbetar vi med patientnära vård i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut. Hos oss råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. I tjänsten ingår dag och kvälltjänstgöring samt helger. Det finns även möjlighet till rotation natt alternativt nattjänstgöring. Vi jobbar aktivt med schemaläggning och försöker att tillgodose medarbetarnas önskemål och behov när det gäller schema. Vi anser att detta är en viktig del för att få en god arbetsmiljö och trivsel på sitt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är legitimerad sjuksköterska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.