Sjuksköterska heltid natt, Medicin Ger/Rehab, Ludvika

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Slutenvårdsavdelningen är en del av specialistkliniken Medicin Geriatrik och Rehabilitering. Vi har 34 slutenvårdsplatser där vi vårdar patienter vid två sektioner, den ena innehållande geriatrik och rehabiliteringsplatser och vid den andra vårdar vi patienter med olika internmedicinska akuta tillstånd. Våra stora patientgrupper är infektionspatienter och patienter med kardiologiska tillstånd, KOL/Astma samt geriatriska patienter och patienter som är i behov av rehabilitering efter stroke eller ortopediska tillstånd.

Vi anpassar din inskolning så du känner dig trygg att arbeta självständigt och vi håller kontinuerligt internutbildningar inom dom områden vi behöver spetskompetens. Vi erbjuder även ett basår för sjuksköterskor nya i yrket där utbildning, reflektionstid och hospitering vid specialistklinikerna ingår.

Helgtjänstgöring ingår. Möjlighet att vara delaktig i planeringen av sitt schema finns. Vi använder oss av arbetstidsförkortning enligt gällande avtal.

Varmt välkommen med din ansökan till en stabil klinik och trevlig arbetsplats med fantastiska kollegor. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar läkemedelshantering och provtagningar, omvårdnadsbedömningar samt olika medicinska kontroller. Läkare finns alltid att tillgå både via vår egen bakjour samt tjänstgörande läkare Närakuten

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande med tidigare erfarenhet av akutsjukvård, specialistsjukvård och/eller fördjupad utbildning inom något av våra inriktningsområden.

Vem söker vi till vårat team? Vi söker dig som gillar att arbeta med utmaningar och kan ha många bollar i luften. Att kunna hantera stress är ett måste då det uppstår olika typer av akuta situationer. Du ska kunna prioritera dina arbetsuppgifter och vara flexibel, det är en stor tillgång i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, positiv inställning och engagemang. För oss är professionell inställning, ansvarstagande, gott bemötande och patientsäkerhet alltid aktuella och prioriterade frågor.

Ansökan

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.