Sjuksköterska kirurgmottagningen Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Kirurgmottagningen är en av kirurgklinikens mottagningar i Falun. Vi finns på två, snart tre plan i Dahlska huset. Enheten består av sex olika team som har mottagningsverksamhet hos oss. Varje team har sina egna kontaktsjuksköterskor. På enheten finns det två polikliniska operationssalar där mindre ingrepp utförs. På kirurgmottagningen arbetar ett glatt och trevligt gäng i nära samarbete med varandra sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Det är ett öppet och positivt arbetsklimat där nya tankar och ideér är välkomna.

Arbetsuppgifter

Kirurgmottagningen söker nu en sjuksköterska med inriktning mot urologi. Urologin är en stor specialitet med ett stort flöde av patienter. Urologin hanterar det mesta inom njurar och urinvägar, både benigna och maligna åkommor. Arbetet som sjuksköterska är brett och omfattar allt från telefonrådgivning, administration och att du har egen mottagning med tex kateterbyten och blåscancerbehandlingar. Du får en längre individanpassad inskolning. Tanken är att man på sikt blir kontaktsjuksköterska när man byggt upp sina kunskaper och erfarenheter inom urologin. Idag arbetar 4 sjuksköterskor i urologiteamet men vi har behov av att utöka med en kollega till. Möjlighet finns för hospitering för att ta del av vad som mer ingår i uppdraget och möta teamet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • Urologiskomvårdnad
  • Kontaktsjuksköterskeutbildning.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).