Sjuksköterska till Avdelning 42 Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi erbjuder dig individuellt anpassad inskolning utifrån dina behov och lägger upp en plan för ditt lärande där du tillsammans med din inskolande handledare identifierar behov av ytterligare kunskap. Vi har den inställningen att alla är nya i början och att man aldrig blir fullärd, vi utvecklas i vårt arbete varje dag där ingen dag är den andra lik. Och det är ju det som är charmen med just kirurgen, den stora variationen i arbetet och att man lär sig så otroligt mycket!

Utöver detta erbjuder vi dig ett härligt arbetsgäng där vi har högt i tak och alla har en given plats. Vi anser att en god kommunikation och respekt för varandra är viktiga grundförutsättningar.

Arbetsuppgifter

Hos oss på kirurgen på Mora lasarett får Du en bred kompetens inom det mesta som rör sjukvård och lägger grunden för att tryggt kunna jobba vidare inom vilket område Du än önskar i framtiden. Verksamheten har idag 16 vårdplatser med visionen att utöka till 21 vårdplatser. Vi arbetar med pre- och postoperativa flöden, viss traumavård samt patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar, t ex skallskador, bukspottkörtelinflammation, ileus, gallblåseinflammation och njursten. Vi vårdar patienter i alla åldrar och ca 80% av verksamheten är akuta inläggningar. Det finns tydliga rondrutiner där både sjuksköterska och undersköterska deltar tillsammans med läkare och du får även ta stort ansvar och deltat kring patientens mobilisering och omvårdnad. I vårt glada team arbetar vi i vårdlag. Vi jobbar endast 2 av 5 helger och har flextid som kan nyttjas i mån av tid.

Kvalifikationer

Krav:

Grundutbildad sjuksköterska

Meriterande:

Kirurgi/urologi

För att du ska trivas i uppdraget ser vi gärna att du är/har följande kompetenser:

  • problemlösare
  • nyfiken
  • vilja att utvecklas
  • en positiv inställning
  • god samarbetsförmåga

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.