Sjuksköterska till Mobila Teamet Falun , Division Psykiatri

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Mobila Teamen i Falun och Mora befinner sig just nu i en spännande förändring som du kan bli en del av. Vi kommer under hösten få nya arbetsbeskrivningar/uppdrag som innefattar ett närmare samarbete med framförallt Ambulans och Akutpsykiatrin, men även mot Slutenvården, Primärvården och Öppenvårdsmottagningarna i Dalarna.

Mobila Teamet kommer att ingå en egen enhet i Division Psykiatri och består av 2 team , Mora och Falun med en gemensam chef.

Under hösten kommer ett namnbyte att ske till DPA-Enheten, (Dalarnas Prehospitala akutpsykiatriska enhet).

Mobila Team tillskapades för att göra vården mer tillgänglig, mer flexibel, personcentrerad och säker i boendemiljö. Genom detta kan vi förebygga oplanerade akuta besök vid psykiatriska mottagningen, undvika inläggningar och tvångsvård genom tidiga insatser, öka förutsättningar för permissioner samt öka närståendes delaktighet i vården.

Mobila Teamet i Falun har sjuksköterskor och skötare som arbetar nära varandra i teamet.

Vi söker nu 2 sjuksköterskor som tillsammans med sjuksköterskor och skötare vill arbeta hos oss och utveckla vårt Mobila Team.

Arbetsuppgifter

Du kommer till en arbetsplats med mycket varierande och stimulerande arbetsuppgifter och med möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer få ett flexibelt arbete som innefattar en del helg och kvällsjobb.

Vi är ett Prehospitalt team som gör många bedömningar, däribland suicidriskbedömningar, av aktuellt mående, detta genom hembesök eller telefonuppföljningar/ Min Vård. Detta kan göras via uppdrag från exempelvis Ambulans eller Psykakuten men även från andra Vårdgrannar. Vi ska kunna följa upp patienten vid försämrat mående och eventuellt förhindra inläggning i slutenvård.

Vi har ett brett och stimulerande uppdrag och mer information framkommer vid eventuell intervju.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, som har god samarbetsförmåga och kan ta beslut i skilda situationer. Du skall kunna hantera förändringar och vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid att du vill arbeta i team och på personlig lämplighet. Då vi är ett mobilt team är körkort B ett krav.

Vidareutbildning med inriktning Psykiatri eller annan erfarenhet av psykiatrisk vård ses som meriterande.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.