Sjuksköterska till Ortopedimottagningen, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du en nyfiken och engagerad sjuksköterska på jakt efter nya spännande utmaningar? Nu söker vi fler kollegor till ortopediska kliniken i Falun!

Ortopedimottagningen är en specialistvårdsmottagning som ansvarar för patienter med olika ortopediska diagnoser. Mottagningen är en del av Ortopedklinikens olika verksamheter som består av två avdelningar, en mottagning och ett sekretariat.

Arbetsuppgifter

På mottagningen arbetar en rad olika yrkeskategorier såsom sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbets- och fysioterapeuter samt sekreterare, alla med olika lång erfarenhet.

Som sjuksköterska på vår enhet är du involverad i telefonrådgivning, förundersökning av patienter som ska opereras, har egen mottagning med patienter som kommer för omläggning eller olika handskador samt administrerar lustgas vid vissa ingrepp och behandlingar. Vi har även en operationssal där vi utför mindre polikliniska operationer.

Vi tycker det är viktigt med en trygg start på din nya arbetsplats, därför använder vi oss av individuellt anpassad inskolning.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag - torsdag 7:30-16:45. Fredag 7:30-12:30.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Yrkeserfarenhet är meriterande.

Du tycker om att arbeta i ett varierat tempo och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. Du är en positiv person som gillar att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Intervjuer sker löpande.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.