Sjuksköterska/Distriktssköterska till Jourmottagning Falun/VC Tisken

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du intresserad av att prova på primärvården i Falun? Vi söker sjuksköterska till Jourmottagning Falun och Tiskens vårdcentral. Jourmottagning Falun är placerad i centrala Falun i samma lokaler som Tiskens vårdcentral och tar emot primärvårdspatienter i behov av vård när vårdcentralerna har stängt. Vårdcentral Tisken har ca 11 500 listade patienter. Vi är en välfungerande vårdcentral med cirka 60 trevliga och engagerade medarbetare. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, assistenter, samtalsterapeuter, rehabkoordinator och fysioterapeut.

Arbetsuppgifter

Arbetet på Jourmottagning Falun består av bedömningar, enklare provtagningar och teamarbete med läkare och undersköterska. Tjänsten på jourmottagningen kombineras med arbete som sjuksköterska/distriktssköterska på Tiskens vårdcentral. Arbetet på jourmottagningen innebär kvällstjänstgöring ungefär en kväll i veckan samt var fjärde helg, endast dagtid på helger och röda dagar. Veckoarbetstiden är 38:15 h. Detta ger ett varierande schema med en del lediga vardagar. På dagtid består arbetet av sedvanliga uppgifter som sjuksköterska/distriktssköterska på vårdcentral med patientkontakt via telefonrådgivning och varierande mottagningsarbete. Du får träffa en bred patientgrupp i alla åldrar och med olika behov. Du arbetar självständigt men även i nära kontakt med övriga sjuksköterskor och i samarbete med andra yrkeskategorier på vårdcentralen. Hos oss kan Du få möjlighet att arbeta och utveckla en egen specialistsköterskemottagning. Vi söker en engagerad och positiv medarbetare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och främjar god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, lyhördhet och förmåga till reflektion.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som är en engagerad och positiv medarbetare med en vilja att utveckla både dig själv och verksamheten. Ditt arbetssätt präglas av samarbetsförmåga, flexibilitet och att främja en god arbetsmiljö. Som sjuksköterska är du serviceinriktad och har lätt för att skapa bra möten med både patienter och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vidareutbildning till distriktssköterska, annan fortbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården, telefonrådgivning och eget mottagningsarbete är meriterande men inget krav. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.