Sjuksköterskor, inriktning kardiologi o stroke, Medicinkliniken Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du bli en del av vårt team där du blir sedd och delaktig i vår breda klinik? Här har vi korta beslutsvägar, ett genuint varmt och fint kollegialt stöd och vi satsar på din och vår arbetsmiljö. Här stöttar vi varandra och vill att alla ska utvecklas!

Mora lasarett är ett akutsjukhus där vi arbetar dag- och jourtid mitt i händelsernas centrum. I upptagningsområdet bor ca 90 000 invånare, vilket dubbleras med turism både sommar och vinter då även fjällen blir stora orter som kräver akutsjukvård. Medicinkliniken vid Mora lasarett består av två akutmedicinska vårdavdelningar samt öppenvårdsmottagningar med inriktning hematologi, diabetes/endokrin njur-/dialys, hjärta, mag-och tarm, endoskopi, neuro, geriatrik och rehabilitering.

Den nya arbetstidsmodellen som Region Dalarna infört innebär individuella och attraktiva arbetsvillkor för dig som jobbar i 24/7-verksamhet. Jobbar du t ex rotation kan du som lägst få en veckoarbetstid om 30 h och 15 min per vecka. Ett annat alternativ är en möjlighet till 12-timmars pass eller t ex 5 veckor dag/kväll och 5 veckor natt. Hos oss får du även ta del av ett högre löneläge, där du får en konkurrenskraftig grundlön som är baserad på arbete i en 24/7-verksamhet och vi arbetar vidare med att minska helgtjänstgöring för all personal.

Vi söker nu dig som är positiv till ett schema enligt något av exemplen ovan. Du är också välkommen att söka tjänst hos oss om du är intresserad av att arbeta ständig natt eller dag/kväll. Vi behöver tillsätta tre tjänster.

Arbetsuppgifter

Medicinkliniken vid Mora lasarett består av två akutmedicinska vårdavdelningar med inriktning kardiologi, stroke, njur-, lung- och mag-/tarm problematik. Det är främst till avdelningen med inriktningarna stroke och kardiologi som vi nu söker dig. Vi är nära att uppnå vårt mål om att respektive avdelning ska ha 24 disponibla vårdplatser vardera. Vi arbetar två helger av fem och har i grunden ett rullande schema på fem veckor, dag, kväll och helg.

Ledorden för oss är hög vårdkvalitet och patientsäkerhet kopplad till en god arbetsmiljö och gott arbetsklimat. Vi eftersträvar hög tillgänglighet och flexibilitet, alltid med patientens bästa för ögonen. Vi har en stor utbildnings- och fortbildningsverksamhet med studenter av olika kategorier och kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna.

Under hösten kommer vi att starta upp vårt traineeprogram för sjuksköterskor som du som nyutbildad/nyanställd är välkommen att ingå i.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är legitimerad sjuksköterska

Som person är du öppen och gillar att jobba i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.